Elävä Hanko tarvitsee sinua!

Tule mukaan tekemään Hankoon ympäri vuoden elävä keskusta, joka on esteettinen, vireä ja persoonallinen kaupan ja kulttuuripalvelujen tarjoaja.


Elävä Hanko ry on syksyllä 2012 perustettu yhdistys, jonka tarkoitus on edesauttaa yhteistyötä hankolaisten yritysten, Hangon kaupungin, hankolaisten kiinteistönomistajien ja hankolaisten kesken kaikkien osapuolten hyväksi.


Elävä Hanko -yhdistys ei siis ole minkään erillisen ryhmittymän edunvalvontajärjestö, vaan laajan yhteistyön kehittämiseen ja
markkinointitoimenpiteisiin keskittyvä yhdistys.


Yhdistyksen perustamista pohjusti vuonna 2010 tehty keskustan kehittämisselvitys, jossa todettiin, että kehittämisen tavoitteet ovat: ihmisten viihtyvyys, palvelujen monipuolistaminen, kaupungin ympärivuotinen elävöittäminen, kaupan ja palveluiden kasvattaminen ja niiden kannattavuuden parantaminen, kiinteistöjen ja liiketilojen kunnostaminen sekä kaupungin hyvinvointi.


Yhdistys on vuonna 1997 perustetun valtakunnallisen Elävä Kaupunkikeskusta ry:n ( EKK ry ) jäsen, jota kautta Elävä Hanko ry saa ajankohtaisia tietoja ja kokemuksia muista kaupungeista.


Nämä sivut välittävät perustiedot Elävä Hanko -yhdistyksestä ja sen toimintasuunnitelmasta vuodelle 2018 ja osin myös seuraaville vuosille.


Yhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2018 ovat:
• yhteisöjäsen 50 €
• henkilöjäsen 30 €
• kannatusjäsen, alkaen 30 €